Πέμπτη 18.07.2024 | Εορτάζουν: Αιμιλιανός, Αιμίλιος, Αιμιλιανή, Έμμυ, Αιμιλία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Παρεμβάσεις στον εξωτερικό χώρο του πάρκου του Αη Γιώργη

ΤΟΠΙΚΑ31.08.2023 | 4:52 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ακόμη μία παρέμβαση από τον Δήμο Τρικκαίων στο αγαπημένο πάρκο των τρικαλινών, τον Αη Γιώργη. Η δημοτική εταιρεία «Αστική Ανάπτυξη» που έχει την ευθύνη λειτουργίας του πάρκου, προχωρά σε πλήρη αναμόρφωση της εισόδου και του πεζοδρομίου από την πλευρά της οδού Ριζαριού.
Από το πρωί της Πέμπτης ξεκίνησαν οι εργασίες για να αντικατασταθεί το υπάρχον πεζοδρόμιο με νέο, που θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από πεζούς. Για τα οχήματα δε θα υπάρχει πλέον χώρος, αφού ήδη η δημοτική εταιρεία προνόησε και κατασκεύασε νέον δωρεάν χώρο στάθμευσης, ακριβώς απέναντι από το πάρκο.
Θα διαμορφωθούν μόνο δύο θέσεις για ΑμεΑ, στον χώρο του νέου πεζοδρομίου.
Επίσης η είσοδος του πάρκου αλλάζει και αισθητικά κα ως προς την περίφραξη, που θα εκσυγχρονιστεί.
Τον χώρο εργασιών επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς, επισημαίνοντας τη σημαντικότητα αυτής της κίνησης, που προστατεύει τους πεζούς και βάζει τάξη -ελαχιστοποιώντας τους κινδύνους – στην κίνηση των οχημάτων.
Παρέστησαν επίσης, ο πρόεδρος της «Αστική Ανάπτυξη» ΑΕ Γιώργος Ζιώγας, ο αντιδήμαρχος Φόρης Ρόμπος και ο διευθυντής της δημοτικής εταιρείας κ. Χρ. Γούλας

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης