Παρασκευή 12.07.2024 | Εορτάζουν: Βερονίκη, Βερόνικα, Βέρα, Βερενίκη, Παΐσιος, Παΐσης, Παϊσία, Ιλάριος

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

ΠΑΣΟΚ: Κρίσιμη Κεντρική Επιτροπή σε κλίμα πόλωσης

ΠΟΛΙΤΙΚΗ29.06.2024 | 2:05 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Κρίσιμη είναι η κυριακάτικη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής στο ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, σε ένα κλίμα πόλωσης μεταξύ των στελεχών της Χαριλάου Τρικούπη.

Η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, ενώ τις εργασίες θα ανοίξει στις 11:00 ο Νίκος Ανδρουλάκης, όπου αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά του μετά τις πιέσεις που δέχθηκε από τη θυελλώδη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας αλλά και από τις δημόσιες τοποθετήσεις στελεχών.

Η τοποθέτηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ αναμένεται με ενδιαφέρον, καθώς, ενώ ο ίδιος δεν επιθυμούσε την προσφυγή σε εσωκομματικές κάλπες και πρότασσε το καταστατικό που προβλέπει εκλογές το 2025, πλήθος στελεχών ζητούν άμεσα εκλογές.

Ακόμη, ο δήμαρχος Αθηναίων έχει διαμηνύσει την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του. «Την Κυριακή έχουμε την Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ κι εκεί θα ανακοινώσω τις αποφάσεις μου», τόνισε στον ΑΝΤ1 και σημείωσε ότι ο στόχος είναι «να κάνουμε ξανά το ΠΑΣΟΚ την ψυχή της προοδευτικής παράταξης».

Η απάντηση της Χαριλάου Τρικούπη στη σφήνα του Χάρη Δούκα, ήταν ιδιαίτερα αιχμηρή, τονίζοντας πως «η βιασύνη είναι κακός σύμβουλος σε όλα τα επίπεδα». Υπενθυμίζει στον δήμαρχο Αθηναίων, μάλιστα, ο οποίος έσπευσε πρώτος να προτείνει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών, πως «η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής θα συνεδριάσει ως γνωστόν την Κυριακή 30 Ιουνίου για να αποφασίσει τον οδικό χάρτη».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης