Παρασκευή 12.07.2024 | Εορτάζουν: Βερονίκη, Βερόνικα, Βέρα, Βερενίκη, Παΐσιος, Παΐσης, Παϊσία, Ιλάριος

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Πετυχημένο και φέτος το Αντάμωμα των Σαρακατσαναίων

ΤΟΠΙΚΑ01.07.2024 | 1:26 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Αφιερωμένο στα 50 χρόνια της Τούρκικης κατοχής στην Κύπρο ήταν το 42ο Πανελλήνιο Αντάμωμα των Σαρακατσαναίων, που πραγματοποιήθηκε όπως κάθε χρόνο στα περτουλιώτικα λιβάδια.

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν το πρωί της Κυριακής με τον τρανό χορό, με το αντάμωμα να τελεί υπό την αιγίδα της Βουλής των Ελλήνων, της Κ.Ε.∆.Ε. (Κεντρɩκή Ένωση ∆ήμων Ελλάδος), της  Περɩφέρεɩας Θεσσαλίας, της Αντɩπερɩφέρεɩας Ν. Τρɩκάλων, του δήμου Τρɩκκαίων, του δήμου Πύλης και της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης, Γαρδɩκίου & Πύλης.

Παραβρέθηκαν ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Παπαστεργίου, η υφυπουργός Οικογένειας κ.Παπακώστα, ο υφυπουργός Μακεδονίας -Θράκης κ.Γκιουλέκας, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Χρήστος Κέλλας, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ.Κουρέτας, η αντιπεριφερειάρχης κ. Ντιντή, ο Δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς, ο δήμαρχος Λάρισας Θανάσης Μαμάκος, ο Μητροπολίτης Τρίκκης κ.κ. Χρυσόστομος ο δήμαρχος Πύλης κ.Μαράβας, δημοτικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης