Τρίτη 16.07.2024 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Πλούσιες πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Πιαλεία

ΤΟΠΙΚΑ26.06.2024 | 4:21 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Μία μαγευτική μουσικοχορευτική παράσταση πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 24/6 ανήμερα του Αγίου Πνεύματος στην ανακαινισμένη πλατεία της Πιαλείας, όπου παρουσιάστηκαν τα χορευτικά Τμήματα του Χ.Ο. Τ., του Συλλόγου Αργιθεατών Μουζακίου και το παιδικό της Ενορίας του Αγίου Γεωργίου Πιαλείας και χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς του τόπου μας, υπό την καθοδήγηση του χοροδιδάσκαλου κ. Παναγιώτη Μάνου και την παρακολούθησε αρκετός κόσμος.

Χαιρετισμό έκανε ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Μαράβας και ο Π΄ροεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Πιαλείας κ. Βασίλειος Παφίλης.

Παρόντες ήταν εκτός από τους προαναφερθέντες ο Πρεσβύτερος Πατέρας Αλέξανδρος Αγγελόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Σωτήρης Αγγέλης.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης