Παρασκευή 12.07.2024 | Εορτάζουν: Βερονίκη, Βερόνικα, Βέρα, Βερενίκη, Παΐσιος, Παΐσης, Παϊσία, Ιλάριος

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Πρόγραμμα Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων

Ανακοινώσεις διάφορες27.06.2024 | 5:00 μμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος
Tην Παρασκευή 28 Ιουνίου στις 7 μ.μ., θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του εσπερινού και θα κηρύξει τον θείο λόγο, στην εορτάζουσα Ιερά Μονή Αγίων Αποστόλων Κλεινοβού.
Το Σάββατο 29 Ιουνίου το πρωί, θα μεταβεί στην Άρτα, όπου, κατόπιν προσκλήσεως του Σεβ. Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου, θα συμμετάσχει στις λατρευτικές εκδηλώσεις, προεξαρχούσης της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχου κ. Βαρθολομαίου.
Την Κυριακή των Αγίων Πάντων (30 Ιουνίου) το πρωί, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο, στην εορτάζουσα Ιερά Μονή Αγίων Πάντων Βαρλαάμ Μετεώρων.
Στις 7 μ.μ., θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού και θα κηρύξει τον θείο λόγο, στο εορτάζον ιερό εξωκκλήσιο Αγίων Αναργύρων Ματονερίου.
Κατά το διάστημα 1-7 Ιουλίου, θα συνοδεύσει, ως επικεφαλής, την προσκυνηματική εκδρομή της Ιεράς Μητροπόλεως Σταγών και Μετεώρων στην Κωνσταντινούπολη και τον Πόντο.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης