Πέμπτη 18.07.2024 | Εορτάζουν: Αιμιλιανός, Αιμίλιος, Αιμιλιανή, Έμμυ, Αιμιλία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Προσπαθεί να το γυρίσει ο Μεριβάκης

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ18.09.2018 | 5:55 μμ

Γράφει ο/η

Λάζαρος Μάμαλης

Γράφει ο/η Λάζαρος Μάμαλης

Την υποψηφιότητα του για τη διεκδίκηση του Δήμου Φαρκαδόνας επιβεβαίωσε μιλώντας σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο νυν Δήμαρχος Θανάσης Μεριβάκης, λέγοντας:

«Έχω ανακοινώσει ήδη από το ΄15 ότι θα ξανακατέβω, οριστικά και αμετάκλητα. Μόνο αν πεθάνω δεν θα κατεβώ. Έχω την ομάδα που είχα, από κει και πέρα έγιναν κάποιες ανεξαρτητοποιήσεις αλλά η ζωή συνεχίζεται, ένας φεύγει δυο έρχονται.

Στην περιοχή Φαρκαδόνας όντως υπάρχουν πολλοί που σκέφτονται να κατέβουν υποψήφιοι, αλλά από το να το σκέφτονται μέχρι να φτάσουν στο δια ταύτα υπάρχει πολύ μεγάλη απόσταση. Μετά χαράς όσοι θέλουν μπορούν να κατέβουν, εμείς δεν θα συναντήσουμε καμιά δυσκολία.

Κάποιοι απλά θα κατέβουν για να κατέβουν, όχι για να διεκδικήσουν με αξιώσεις τον Δήμο. Την υποδομή εμείς όμως την έχουμε ήδη, είναι ένας συνδυασμός με 110 άτομα, και να φύγουν 10 θα έρθουν άλλοι 10, έχει ξαναγίνει στο παρελθόν.

Σε ανθρώπινο επίπεδο με ενοχλεί πάρα πολύ που κάποιοι δικοί μου αρχικά συνεργάτες έχουν πάει απέναντι μου. Για ότι έχει κάνει ο καθένας αυτός ξέρει τον πραγματικό λόγο, και θα παρακαλούσα αν έχουν το θάρρος να βγούνε και να τον πούνε. Εγώ θέλω να εκλεγώ Δήμαρχος, δεν είμαι εδώ για πλάκα. Δικαίωμα του καθενός είναι να κατεβαίνει για να πάρει 3%.

Εμένα με κατηγορούν ότι δεν έκανα τίποτα, όταν από πέρυσι μέχρι φέτος έφερα στο Δήμο έργα 8 εκατομμυρίων ευρώ. Προσπαθούν να βρουν κάτι μικρό κι ελάχιστο για να καυτηριάσουν, και κανένας δεν βγαίνει να πει τι έγινε ως τώρα στο Δήμο.»

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης