Τρίτη 16.07.2024 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Πρωτοβουλίες με ουσία από τον Γ. Ζιώγα στην «Αστική Ανάπτυξη»

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ04.07.2024 | 8:39 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Σε σημαντικές πρωτοβουλίες και σειρά παρεμβάσεων έχει προχωρήσει η δημοτική εταιρεία «Αστική Ανάπτυξη» με την ανάληψη της Προεδρίας από τον Γιώργο Ζιώγα. Με τον ίδιο να γνωρίζει πως κινητήριος μοχλός για όλα αυτά είναι οι ίδιοι οι εργαζόμενοι της εταιρείας, η «Αστική Ανάπτυξη» συνεργάστηκε με το Κέντρο Υγείας Τρικάλων πραγματοποιώντας προληπτικό έλεγχο υγείας.

Μία αξιέπαινη πρωτοβουλία με τον Γιώργο Ζιώγα να δηλώνει πως «Είναι σημαντικό να υπάρχει ιατρικός φάκελος εργαζομένου για κάθε συνεργάτη μας. Αποτελεί το σημείο συλλογής όλων των ιατρικών πληροφοριών του εργαζομένου. Ο φάκελος δημιουργείται για κάθε εργαζόμενο  για να υποστηρίξει το έργο του ιατρού εργασίας του Δήμου Τρικκαίων με σκοπό την ασφάλεια του εργαζομένου αλλά και τη βελτίωση της καθημερινότητας του στην εργασία».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης