Παρασκευή 12.07.2024 | Εορτάζουν: Βερονίκη, Βερόνικα, Βέρα, Βερενίκη, Παΐσιος, Παΐσης, Παϊσία, Ιλάριος

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Σακκάς: Συνεχής και ενεργή παρουσία των Σαρακατσαναίων

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ01.07.2024 | 3:40 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Τον συνεχιζόμενο ενεργό ρόλο των Σαρακατσαναίων στην κοινωνική ζωή του τόπου, επεσήμανε στον χαιρετισμό του στο 42ο Πανελλήνιο Αντάμωμα, ο Δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας Νίκος Σακκάς. Την Κυριακή 30 Ιουνίου 2024, στα Περτουλιώτικα Λιβάδια, όπου διεξήχθησαν οι εκδηλώσεις της τρίτης ημέρας του Ανταμώματος, ο κ. Σακκάς καλωσορίζοντας τους χιλιάδες επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, αναφέρθηκε στη σημασία της προσφοράς των Σαρακατσαναίων. Επίσης έδωσε έμφαση στη στήριξη του Δήμου Τρικκαίων και στο 42ο Αντάμωμα και συνολικότερα σε δράσεις της Ομοσπονδίας και του τοπικού Συλλόγου.

Ο κ. Σακκάς παρέστη στο τραπέζι των επισήμων εκπροσωπώντας τον Δήμο Τρικκαίων και την ΠΕΔ Θεσσαλίας στη μεγάλη αυτή γιορτή της σαρακατσάνικης παράδοσης. Από τον Δήμο Τρικκαίων παρέστησαν επίσης, ο πρόεδρος της “Αστική Ανάπτυξη” ΑΕ Γιώργος Ζιώγας και ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Ζαραμπούκας.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης