Τρίτη 16.07.2024 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Σχόλιο Χρ. Αναστασίου για τον ανασχηματισμό

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ27.06.2024 | 3:03 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Το σχόλιο του για τον ανασχηματισμό και τις αντιδράσεις από βουλευτές του κόμματος έκανε ο πρώην δημοτικός σύμβουλος και στέλεχος της ΝΔ Χρήστος Αναστασίου μιλώντας στη Λέσχη 97,6.

«Αυτό που είδαμε στη χθεσινή συνεδρίαση της ΝΔ ήταν να αντιδρούνε μόνο βουλευτές που δεν πήραν κάποιο χαρτοφυλάκιο. Δεν ακούστηκε κάτι από το Θανάση Λιούτα γιατί είναι ένας άνθρωπος που πιστεύει στο κόμμα, αγαπά τον τόπο μας και προσφέρει. Δεν ξέρω αν τον ενόχλησε προσωπικά που δεν έλαβε κάποια θέση, αλλά εμένα με ενόχλησε.

Θεωρώ ότι θα μπορούσε στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης να προσφέρει πάρα πολλά για το καλό του Νομού μας και όλης της χώρας. Είναι ο άνθρωπος που ξέρει όλα τα προβλήματα των αγροτών, και ό,τι έχουν πετύχει ως τώρα το πέτυχαν από παρεμβάσεις του κ. Λιούτα. Είναι καθ’ ύλην αρμόδιος, είναι γεωπόνος, και ήθελα να δω το όνομα του στον ανασχηματισμό ως Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης.

Φυσικά και χαίρομαι για την παραμονή και την αναγνώριση στο πρόσωπο του Δημήτρη Παπαστεργίου, που στα τόσα χρόνια που ήμασταν μαζί στο Δήμο έλεγα ότι είναι το πιο λαμπρό αστέρι.

Οφείλω να συγχαρώ την Κατερίνα Παπακώστα σαν πολίτης του Νομού Τρικάλων, αλλά εγώ τον κ. Λιούτα ήθελα».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης