Παρασκευή 12.07.2024 | Εορτάζουν: Βερονίκη, Βερόνικα, Βέρα, Βερενίκη, Παΐσιος, Παΐσης, Παϊσία, Ιλάριος

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Σε εξέλιξη οι επαφές της πενταμελούς επιτροπής

ΑΘΛΗΤΙΚΑ29.06.2024 | 12:54 μμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Η πενταμελής επιτροπή που ορίστηκε στην επαναληπτική γενική συνέλευση της περασμένης Τρίτης και έχει ως στόχο τη διενέργεια εκλογών στον ΑΟ Τρίκαλα στις 9/7, αλλά και το να δοθεί η ομάδα στον κατάλληλο άνθρωπο, έχει σηκώσει μανίκια και έπιασε δουλειά.
Ο ‘Ακης Αναστασίου και τα υπόλοιπα μέλη τις τελευταίες ημέρες βρίσκονται συνεχώς με το τηλέφωνο ανά χείρας, κάνοντας τις απαραίτητες επαφές τους, όσον αφορά την οργάνωση της επόμενης αγωνιστικής σεζόν.
Είναι δεδομένο ότι θα έρθουν σε επαφή και ίσως να έχουν και συνάντηση τόσο με την πλευρά του Καγιούλη, όσο και με εκείνη του Μαντζανά, που φαίνεται ότι ενδιαφέρονται να πάρουν την ομάδα, αλλά ακόμη δεν το έχουν ζητήσει επίσημα.
Παράλληλα, επαφές θα γίνουν και με Τρικαλινούς επιχειρηματίες, προκειμένου να διαφανεί εάν τη νέα προσπάθεια των κυανέρυθρων στη Γ’ Εθνική κατηγορία μπορεί να σηκώσει ένα σχήμα Τρικαλινών.
Παράλληλα θα πρέπει να γίνουν το επόμενο διάστημα όλες οι ενέργειες, προκειμένου ο ΑΟ Τρίκαλα να δηλωθεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με την προθεσμία για αυτό να είναι μέχρι 20/7.
Επίσης, θα γίνουν συναντήσεις με ποδοσφαιριστές του περσινού ρόστερ, προκειμένου η επιτροπή να ενημερωθεί για τις προθέσεις τους και το ποιοι επιθυμούν να συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης