Παρασκευή 12.07.2024 | Εορτάζουν: Βερονίκη, Βερόνικα, Βέρα, Βερενίκη, Παΐσιος, Παΐσης, Παϊσία, Ιλάριος

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Σε πιλοτική λειτουργία το πληροφοριακό σύστημα «e-Διέλευσις»

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ27.06.2024 | 3:03 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ο αναλυτικός τρόπος λειτουργίας του πληροφοριακού συστήματος Διαχείρισης και Ελέγχου Τηλεπικοινωνίων «e-Διέλευσις» παρουσιάστηκε σε ημερίδα της Γενικής Γραμματείας Τηλεπικοινωνίων & Ταχυδρομείων του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Με το «e-Διέλευσις» δημιουργείται μια σταθερή και λειτουργική πύλη εισόδου των αιτημάτων για ανάπτυξη δικτύων, μειώνεται η γραφειοκρατία, εκσυγχρονίζονται και απλοποιούνται οι σχετικές διαδικασίες και δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για την ανάπτυξη περισσότερων εφαρμογών. Η ψηφιακή εφαρμογή ικανοποιεί ένα πάγιο αίτημα της τοπικής αυτοδιοίκησης και των παρόχων, διαμορφώνοντας ένα σύγχρονο περιβάλλον συν-εργασίας με μετρήσιμα οφέλη.

Στον χαιρετισμό που απηύθυνε κατά την έναρξη της ημερίδας ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου, τόνισε τη σημασία του έργου, το οποίο χαρακτήρισε εμβληματικό για τη διείσδυση των ευρυζωνικών δικτύων. Αναφερόμενος στα οφέλη του «e-Διέλευσις» υπογράμμισε ότι ικανοποιεί ένα πάγιο αίτημα τόσο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όσο και των Παρόχων, ενώ συγχρόνως βάζει τάξη σε έργα πολλαπλών ασφαλτοστρώσεων που ταλαιπωρούσαν τους πολίτες. Δεν παρέλειψε τέλος να επισημάνει ότι πρόκειται για ένα νέο ψηφιακό εργαλείο που θα συμβάλλει στο να αποσυνδεθεί η ανάπτυξη των ευρυζωνικών δικτύων από τη γραφειοκρατία.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης