Παρασκευή 19.07.2024 | Εορτάζουν: Γαρυφαλλιά, Γαριφαλιά, Διός, Δίας, Μακρίνα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Στα 30α “Παύλεια” στη Βέροια η Δημοτική Χορωδία Τρικάλων

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ29.06.2024 | 2:23 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Στις εκδηλώσεις των 30ων Παυλείων με τίτλο «Χαίρε Κύπρος αδούλωτη», μετείχε την Πέμπτη 27 Ιουβνίου 2024 η Δημοτική Χορωδία Τρικάλων. Επρόκειτο για ένα αφιέρωμα στην Κύπρο με αφορμή τα 50 χρόνια από την Τουρκική εισβολή, που διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας και που πραγματοποιήθηκε στον Χώρο Τεχνών του Δήμου Βέροιας.

Την εκδήλωση προλόγισε και παρουσίασε ο Γραμματέας της Μητρόπολης  και Αρχιερατικός Επίτροπος Ειρηνουπόλεως Αρχιμ. Αρσένιος Χαλδαιόπουλος.

Η Δημοτική Χορωδία Τρικάλων παρουσίασε ειδικό μουσικό πρόγραμμα υπό τη διεύθυνση της μαέστρου κ. Ελένης Ζιάκα. Τα τραγούδια συνοδεύονταν από δραματοποιημένη ανάγνωση κειμένων Ελλήνων και Κυπρίων λογοτεχνών, τα οποία ανέγνωσαν στα αναλόγια ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της Μητρόπολης π. Γεράσιμος Μπεκές και η Περιφερειακή Σύμβουλος Ημαθίας και συνεργάτιδα του Θεατρικού Εργαστηρίου της Μητρόπολης κ. Συρμούλα Τζήμα – Τόπη.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, εξέφρασε τις ευχαριστίες του στους συντελεστές της εκδήλωσης και τίμησε με το Επετειακό Μετάλλιο των Παυλείων τη μαέστρο της Δημοτικής Χορωδίας Τρικάλων κ. Ελένη Ζιάκα.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης