Τρίτη 16.07.2024 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Στα χέρια του Θανάση Λούκα η μπασκετική ΑΕΤ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ18.06.2024 | 12:57 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Η θυγατρική ομάδα της TRIKALA BASKET ΑΕΤ που αγωνιζεται στην Α1 θεσσαλιας περνα πλεον σε νέα εποχή!!
Σε νέα εποχή πέρνα πλέον η ΑΕΤ. Η μεγάλη αγάπη για το μπάσκετ, του συμπολίτη επιχειρηματία Αθανάσιου Λούκα (παλιού αθλητή του Σπόρτιγκ Τρικάλων) οδήγησε στη μεγάλη συμφωνία με τον πρόεδρο της Trikala Basket κο Σκρέτα Κώστα, ο οποίος δεν μπορούσε παρά να δεχτεί την πρόταση του επιχειρηματία.
Η καλή σχέση των δύο ανδρών οδήγησε στην ανάληψη της προεδρίας της ΑΕΤ από τον Κύριο Αθανάσιο Λούκα. ‘Ετσι πλέον η θυγατρική ομάδα της ΑΕΤ μπάσκετ, στην οποία αγωνίζονται μόνο αθλητές κάτω των 23 ετών έχει ως ισχυρό άνδρα τον κ. Λούκα Αθανάσιο.
Στη φώτη οι δύο άνδρες μετά την επίτευξη της συμφωνίας.

Τσίμας και Τσιμούρτος στο τεχνικό τιμ

Με όρεξη και όνειρα άρχισε τον σχεδιασμό για την νέα εποχή της ΑΕΤ ο νέος πρόεδρος Λούκας Θανάσης. Εμπιστευόμενος λοιπόν 2 πρώην συναθλητές του , τον Γιάννη Τσίμα και τον Αποστόλη Τσιμούρτο , συμφώνησε μαζί τους για την στελέχωση του προπονητικού τμήματος . Ο μεν Τσίμας Γιάννης αναλαμβάνει πρώτος προπονητής της ΑΕΤ, θυγατρικής ομάδας της TRIKALA BASKET , με συνεργάτη τον Αποστόλη Τσιμούρτο, ο οποίος αναλαμβάνει το πολύ καλό εφηβικό τμημα . Έτσι η οικογένεια της TRIKALA BASKET δυναμώνει, γιγαντώνεται. Και φυσικά η ιστορική ομάδα της ΑΕΤ που ίδρυσε ο αείμνηστος Χρήστος Γκότας είναι πλεον δυνατή και σε πολύ καλό δρόμο.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης