Παρασκευή 19.07.2024 | Εορτάζουν: Γαρυφαλλιά, Γαριφαλιά, Διός, Δίας, Μακρίνα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Στα Τρίκαλα την Τετάρτη ο Λευτέρης Αυγενάκης

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ22.08.2023 | 5:43 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Στα Τρίκαλα θα βρεθεί την Τετάρτη ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης, στα πλαίσια της τριήμερης επίσκεψής του στη Θεσσαλία.

Ο υπουργός συνοδεύεται από τους Γ.Γ. Γιώργο Στρατάκο και Δημήτρη Παπαγιαννίδη καθώς και από τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ, Ανδρέα Λυκουρέντζο.

Κλιμάκιο του ΥΠΑΑΤ με επικεφαλής τον υφυπουργό, Διονύση Σταμενίτη και τον Γ.Γ. Κώστα Μπαγινέντα ακολουθεί παράλληλο πρόγραμμα επισκέψεων και στους τέσσερις νομούς.

Ο Λ. Αυγενάκης στις 18.00 θα έχει σύσκεψη με αγροτικούς συνεταιρισμούς των Τρικάλων στην αίθουσα του Επιμελητηρίου, ενώ το μεσημέρι της Πέμπτης στις 12.30 θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στη Χοιροφάρμ ΕΠΕ- Φάρμα Μαράβα Κούτσικου στην Πύλη.

Παράλληλα σήμερα το κλιμάκιο υπό τον υφυπουργό Δ. Σταμενίτη θα πραγματοποιήσει το απόγευμα επίσκεψη στη γαλακτοβιομηχανία ΤΥΡΑΣ και επίσκεψη στη μονάδα αγελάδων ΚΑΛΕΤΣΗ.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης