Παρασκευή 12.07.2024 | Εορτάζουν: Βερονίκη, Βερόνικα, Βέρα, Βερενίκη, Παΐσιος, Παΐσης, Παϊσία, Ιλάριος

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Στον νέο Υφυπουργό Εσωτερικών ο Δήμαρχος Μετεώρων

ΤΟΠΙΚΑ21.06.2024 | 10:03 πμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Δέσμευση Σπανάκη να επισκεφτεί σύντομα τον Δήμο Μετεώρων

Τον νέο Υφυπουργό Εσωτερικών Βασίλη Σπανάκη επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος.

Στη διάρκεια της συνάντησης τέθηκαν επί τάπητος τα σημαντικά ζητήματα που αφορούν την αποκατάσταση των ζημιών σε περιοχές του Δήμου Μετεώρων που επλήγησαν από τις πρωτοφανείς πλημμύρες του Σεπτεμβρίου.

Ο κ. Αβραμόπουλος παρουσίασε στον κ. Σπανάκη τα μέχρι σήμερα έργα αποκατάστασης των ζημιών που έχει υλοποιήσει ο Δήμος για την επούλωση των μεγάλων πληγών που άφησαν πίσω τους οι πλημμύρες στα δίκτυα ύδρευσης και στο οδικό δίκτυο εντός των οικισμών.

Ακόμη, ο Δήμαρχος Μετεώρων ζήτησε από τον Υφυπουργό Εσωτερικών περαιτέρω χρηματοδότηση για την υλοποίηση όλων των απαραίτητων έργων για την αποκατάσταση ζημιών και την προστασία από μελλοντικούς κινδύνους στις περιοχές του ορεινού όγκου του Δήμου.

Μέχρι σήμερα ο Δήμος Μετεώρων έχει καταθέσει και έχουν εγκριθεί 2,5 εκατ. ευρώ χρηματοδότηση ενώ εκκρεμεί από το Υπουργείο Εσωτερικών η έγκριση για την χρηματοδότηση ύψους 2 εκατ. ευρώ.

Ο κ. Σπανάκης αποδέχτηκε την πρόσκληση του κ. Αβραμόπουλου και δεσμεύτηκε να επισκεφτεί σύντομα τον Δήμο Μετεώρων και την περιοχή του Ασπροποτάμου όπου έχει υποστεί τις περισσότερες καταστροφές.

Του ΘΑΝΑΣΗ ΤΣΑΓΓΑΡΑ

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης