Τρίτη 16.07.2024 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Για διάκριση του Γυμνασίου Μεγάλων Καλυβίων, του 6ου ΓΕΛ Τρικάλων και του 1ου ΕΠΑΛ Τρικάλων

Συγχαρητήριο μήνυμα του Διευθυντή Δ.Ε. Τρικάλων

ΤΟΠΙΚΑ26.06.2024 | 4:28 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των 6ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ανοιχτών Τεχνολογιών στην Εκπαίδευση για το σχολικό έτος 2023-2024, θα  ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου Μεγάλων Καλυβίων, του 6ου ΓΕΛ Τρικάλων και του 1ου ΕΠΑΛ Τρικάλων για τη διάκρισή τους στα παρακάτω έργα: Το έργο «Νερό το πιο πολύτιμο αγαθό» από το Γυμνάσιο Μεγάλων Καλυβίων, το έργο «Ρομπότικός Βραχίονας» από το 6ο ΓΕΛ Τρικάλων και το έργο «Ρύθμιση σηματοδοτών κυκλοφορίας με Τεχνητή Νοημοσύνη» από το 1ο ΕΠΑΛ Τρικάλων.

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες για τη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό. Με την προσπάθειά τους αυτή διαμοίρασαν τις γνώσεις ανάμεσα στους συμμαθητές/τριές τους, τους/τις εκπαιδευτικούς και την κοινωνία ευρύτερα. Οι μαθητές/τριες ξεχώρισαν για την ιδέα, την υλοποίησή της και τις αναλυτικές οδηγίες κατασκευής και χρήσης, δίνοντας ελεύθερη πρόσβαση στη γνώση, ώστε να γίνουν δημιουργοί λύσεων και όχι απλοί καταναλωτές ψηφιακών υπηρεσιών.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν σαφώς και στους/στις υπεύθυνους/ες εκπαιδευτικούς για την καθοδήγησή τους και την ικανότητά τους να εμπνέουν.

Εύχομαι και άλλες διακρίσεις και κυρίως τη συνεχή προσπάθεια για πρόοδο, μόρφωση και δημιουργικότητα.

Από τη ΔΔΕ Τρικάλων

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης