Παρασκευή 12.07.2024 | Εορτάζουν: Βερονίκη, Βερόνικα, Βέρα, Βερενίκη, Παΐσιος, Παΐσης, Παϊσία, Ιλάριος

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Συναντήσεις Αγγελάκη – Ιωάννου στην Α.Δ. Τρικάλων

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ28.06.2024 | 3:32 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Στα πλαίσια των θεσμικών συναντήσεων της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών – Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Τρικάλων, ο Πρόεδρος κ. Αγγελάκης Ευάγγελος και ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ κ. Ιωάννου Δημήτριος επισκέφθηκαν την Αστυνομική Διεύθυνση Ν. Τρικάλων και συναντήθηκαν με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Δημήτρη Μήτραινα και με τον Διοικητή Τροχαίας κ. Κων/νο Κωστακόπουλο.

Στη συνάντηση που έγινε σε πολύ καλό κλίμα συζητήθηκαν θέματα που έχουν σχέση με την καθημερινότητα των συναδέλφων στην αγορά και αφορούν στην ομαλή λειτουργία της αγοράς, την εύρυθμη κυκλοφορία στην πόλη και την πάταξη της παραβατικότητας. Συμφωνήθηκε και από τις δύο πλευρές να συνεχιστεί η άριστη συνεργασία σε υψηλό επίπεδο που είχαμε μέχρι σήμερα με όλο το προσωπικό της Αστυνομίας, ώστε να αντιμετωπίζονται τα όποια προβλήματα προκύπτουν για τη βελτίωση της καθημερινότητας στην αγορά τόσο για τον επαγγελματικό και εμπορικό κόσμο, όσο και για το καταναλωτικό κοινό.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης