Παρασκευή 12.07.2024 | Εορτάζουν: Βερονίκη, Βερόνικα, Βέρα, Βερενίκη, Παΐσιος, Παΐσης, Παϊσία, Ιλάριος

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Μετεώρων

ΤΟΠΙΚΑ07.07.2024 | 8:31 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την Τρίτη 9 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η 14η/2024 δια ζώσης τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Μετεώρων στο Δημοτικό Κατάστημα Καλαμπάκας (ώρα έναρξης 13:00), για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:

  1. Έγκριση πρακτικού ΙV της Επιτροπής Διαγωνισμού για την ανάθεση σύμβασης της Μελέτης: «ΣΧΕΔΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΕΡΟΥ Δ.Ε.Υ.Α. ΜΕΤΕΩΡΩΝ»
  2. Έγκριση τροποποίησης τεχνικών προδιαγραφών για τη διάνοιξη “VIA FERRATA” στους βράχους Αγίου Δημητρίου και Γάβρου της Δημοτικής Ενότητας Χασίων του Δήμου Μετεώρων
  3. Έγκριση πρακτικού της επιτροπής της διαδικασίας διαπραγμάτευσης για το έργο «Αποκατάσταση ζημιών και καταστροφών που προκλήθηκαν από την πλημμύρα “DANIEL” στον Δήμο Μετεώρων»
  4. Έγκριση κίνησης υπηρεσιακού οχήματος του Δήμου Μετεώρων εκτός των διοικητικών ορίων του Δήμου Μετεώρων
  5. Έγκριση χορήγησης εφάπαξ βοηθήματος σύμφωνα με το Ν.351/2006 ΆΡΘΡΟ 56 για την καταβολή της αποζημίωσης σε συνταξιούχο υπάλληλο του Δήμου με βάση τις διατάξεις του Ν. 103/75 για τους υπαλλήλους των πρώην Ε.Ο.Π. και Μητέρα
  6. Έγκριση όρων εκμίσθωσης δημοτικών εκτάσεων στη θέση «ΓΕΛΑΔΑΡΙΑ» & «ΠΡΟΣΗΛΙΑ»
  7. Έγκριση πρακτικού εκμίσθωσης δημοτικού καταστήματος στη θέση «ΦΡΑΓΜΑ» της Δ. Κοινότητας Λογγά
  8. Έγκριση όρων διακήρυξης μίσθωσης ακινήτου για τη στέγαση του Γραφείου Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Μετεώρων.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης