Παρασκευή 12.07.2024 | Εορτάζουν: Βερονίκη, Βερόνικα, Βέρα, Βερενίκη, Παΐσιος, Παΐσης, Παϊσία, Ιλάριος

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Συνεργασία Δημάρχου Τρικκαίων – Υπουργού Πολιτισμού

ΤΟΠΙΚΑ21.06.2024 | 10:23 πμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Η Λίνα Μενδώνη επισκέφτηκε το Δημαρχείο Τρικκαίων και συναντήθηκε με τον Νίκο Σακκά

Τις πύλες του Δημαρχείου Τρικκαίων πέρασε το πρωί της Πέμπτης, η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη. Η υπουργός συνέχισε τις επισκέψεις της στα Τρίκαλα με αφορμή την παρουσία της στα εγκαίνια του Μουσείου Τσιτσάνη.

Η υπουργός συναντήθηκε με τον δήμαρχο Τρικκαίων Νίκο Σακκά. Μία ημέρα μετά τα λαμπρά εγκαίνια του Μουσείου Τσιτσάνη, η κ. Μενδώνη επισκέφθηκε τον κ. Σακκά στο Δημαρχείο Τρικκαίων. Στη συνάντηση εργασίας συζητήθηκαν θέματα που σχετίζονται με το πολιτιστικό απόθεμα των Τρικάλων και τις μελλοντικές δραστηριότητες.
Παρέστησαν, οι αντιδήμαρχοι Τρικκαίων Σοφία Αλεστά και Μιχάλης Λάππας, ο γραμματέας του Δήμου Τρικκαίων κ. Θωμάς Παπασίκας, ο ειδικός συνεργάτης κ. Χ. Καλλιάρας, η προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Τρικάλων κ. Κρ. Μαντζανά και συνεργάτες της Υπουργού.

Του ΘΑΝΑΣΗ ΤΣΑΓΓΑΡΑ

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης