Παρασκευή 12.07.2024 | Εορτάζουν: Βερονίκη, Βερόνικα, Βέρα, Βερενίκη, Παΐσιος, Παΐσης, Παϊσία, Ιλάριος

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

ΣΥΡΙΖΑ: Επόμενος μεγάλος σταθμός το καταστατικό συνέδριο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ18.06.2024 | 5:14 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Υπό τη σκιά των αναλύσεων του εκλογικού αποτελέσματος συνεδρίασε την Τρίτη το Εκτελεστικό Γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου και σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη σύσκεψη έγινε αποτίμηση αποτελέσματος. Για τον ΣΥΡΙΖΑ το αποτέλεσμα είναι θετικό υπό τη σκοπιά ότι το κόμμα κατάφερε ένα ικανοποιητικό ποσοστό.

Συζητήθηκαν τα επόμενα βήμα, όπως η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής εντός του Ιουνίου και με ορόσημο το καταστατικό Συνέδριο.

Από την Κουμουνδούρου αναφέρουν πως ο επόμενος μεγάλος σταθμός για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι το Καταστατικό Συνέδριο ώστε, όπως σχολιάζουν πηγές, το κόμμα να ανταποκριθεί καλύτερα στις νέες κοινωνικές συνθήκες. Θα ληφθούν επίσης πρωτοβουλίες για ενίσχυση σχέσεων με ίδιους χώρους σε αυτοδιοίκηση και συνδικάτα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης έχει περιγράψει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα τον οδικό χάρτη και αναφερθεί στο αίτημα που ενδεχομένως προκύψει από την κοινωνία και πως ο ίδιος θα είναι στην κρίση της βάσης. Σε συνέντευξη ο κ. Κασσελάκης έκανε γνωστή την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος στην περίπτωση που υπάρξει κοινό σχήμα ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ για την ηγεσία.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναχώρησε για τις ΗΠΑ όπου, σύμφωνα με πηγές, θα έχει σημαντικές επαφές με επιχειρηματίες και ομογενείς που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και θέλουν να συνδράμουν στο υπό συγκρότηση Ίδρυμα για την προοδευτική ατζέντα στην Ευρώπη και να χρηματοδοτήσουν δράσεις και εκδηλώσεις του.

O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ιδρύει Ινστιτούτο κατά της ακροδεξιάς και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα έχει την ονομασία «Center for European Progress». Να σημειωθεί ότι το πρωί της Τρίτης ο κ. Κασσελάκης-μαζί με τη Ρένα Δούρου- είχε συνάντηση με Μάθιου Νιμιτς.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης