Πέμπτη 18.07.2024 | Εορτάζουν: Αιμιλιανός, Αιμίλιος, Αιμιλιανή, Έμμυ, Αιμιλία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

ΣΥΡΙΖΑ: Ζητείται συνδρομή για την κάλυψη υποχρεώσεων

ΠΟΛΙΤΙΚΗ27.06.2024 | 3:04 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Η δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως υποστηρίζει και ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης, οδηγεί την Κουμουνδούρου να ζητήσει τη συνδρομή των βουλευτών και ευρωβουλευτών του κόμματος για να ανταποκριθεί στα έξοδα των κομματικών μέσων για τον Ιούνιο.

Η οικονομική διεύθυνση του ΣΥΡΙΖΑ απευθύνθηκε σε ευρωβουλευτές και ζήτησε να συνδράμουν «είτε με δωρεά, είτε με σύναψη δανείου, προκειμένου να καλυφθούν οι υποχρεώσεις μηνός Ιουνίου για τα Μέσα του Κόμματος, που φτάνουν στις 375.146 ευρώ (ήτοι 199.197 ΑΥΓΗ, 175.949 ΚΟΚΚΙΝΟ)».

Μετά την αναστολή της έκδοσης του καθημερινού φύλλου της «Αυγής», με τρόπο που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, ο πρόεδρος του κόμματος κάλεσε τους βουλευτές, τα στελέχη, τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ να συνδράμουν οικονομικά-στον βαθμό που ο καθένας μπορεί- μέσω του isyriza.gr.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε την πρόθεση του να δωρίσει το ποσό των 20.000 που επιτρέπει ο νόμος, για τις δωρεές σε κόμματα.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης