Παρασκευή 12.07.2024 | Εορτάζουν: Βερονίκη, Βερόνικα, Βέρα, Βερενίκη, Παΐσιος, Παΐσης, Παϊσία, Ιλάριος

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Τελετή αποφοίτησης 1ου ΓΕΛ Τρικάλων

ΤΟΠΙΚΑ30.06.2024 | 8:35 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 25 Ιουνίου 2024  η Τελετή Αποφοίτησης των μαθητών του 1ου Γενικού Λυκείου Τρικάλων που διοργανώθηκε από το Σύλλογο διδασκόντων και τον Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο προϊστάμενος  της Διεύθυνσης  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Αλέξανδρος Καπανιάρης και ο σχολικός σύμβουλος των Μαθηματικών κ. Δημήτριος Θεοχάρης οι οποίοι κατευόδωσαν τους απόφοιτους με ευχές για καλή ακαδημαϊκή ζωή.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με την ονοματοδοσία της τάξης που αποφοιτά φέτος, η οποία πήρε το όνομα τάξη «Μελίνα Μερκούρη» καθώς φέτος συμπληρώθηκαν 30 χρόνια από τον θάνατο της σπουδαίας ηθοποιού και πολιτικού.

Ακολούθησαν χαιρετισμοί από τη Διευθύντρια του σχολείου κα. Δήμητρα Αγγέλου,  από την Υποδιευθύντρια κα. Χριστίνα Τσεκούρα εκ μέρους του Συλλόγου Διδασκόντων και από την κα. Ευαγγελία Ζαφείρη, Αντιπρόεδρο του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων.

Τους απόφοιτους αποχαιρέτησαν επίσης με ομιλίες ο Πρόεδρος του 15μελούς Ευάγγελος Σίμος και οι εκπρόσωποι της Β’ τάξης Βασιλική Γκουλιώνη και Κωνσταντίνα Μανθοπούλου.

Ακολούθησε η απονομή των απολυτήριων τίτλων στους αποφοίτους μαζί με αναμνηστικά μπλουζάκια και λευκώματα με τις αναμνήσεις των μαθητικών χρόνων στο λύκειο, δώρα του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων και των καθηγητών.

Σε κλίμα συγκίνησης το σχολείο αποχαιρέτησε δύο ιδιαίτερα αγαπητές και αξιόλογες συναδέλφους, εξαίροντας την πολύτιμη συνεισφορά τους και αφυπηρετούν. Πρόκειται για τις κυρίες Αθανασία Ζαραμπούκα και Μαρία Ζάχου στις οποίες απονεμήθηκαν αναμνηστικές πλακέτες.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης η ορχήστρα του σχολείου έπαιξε καλοκαιρινά τραγούδια που απέδωσαν μαθήτριες της Γ’ τάξης, παρουσιάστηκαν δημοτικοί χοροί και στο τέλος ακολούθησε χορός με τη συμμετοχή όλων σε πρόγραμμα με DJ.

Η διεύθυνση και ο σύλλογος του σχολείου εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στους γονείς των αποφοίτων για τα εδέσματα που ετοίμασαν και πρόσφεραν σε όλους τους παρευρισκόμενους, αλλά και στους χορηγούς ΚΛΙΑΦΑ Α.Ε. και τη γαλακτοβιομηχανία ΤΡΙΚΚΗ για την πολύτιμη προσφορά τους στην εκδήλωση.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης