Παρασκευή 12.07.2024 | Εορτάζουν: Βερονίκη, Βερόνικα, Βέρα, Βερενίκη, Παΐσιος, Παΐσης, Παϊσία, Ιλάριος

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Τελετή Λήξης Σχολικού Έτους στο 5ο Γυμνάσιο Τρικάλων

ΤΟΠΙΚΑ07.07.2024 | 8:34 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Η τελετή λήξης του φετινού σχολικού έτους  2023 – 2024 ολοκληρώθηκε  στο προαύλιο του 5ου Γυμνασίου Τρικάλων στις 20 Ιουνίου  με επιτυχία και ενθουσιασμό  αφήνοντας πίσω  αξέχαστες στιγμές και ανεξίτηλες αναμνήσεις τόσο  στους μαθητές/τριες  όσο και στους γονείς και εκπαιδευτικούς.

Η τελετή λήξης του σχολικού έτους αποτελεί πάντα ένα σημαντικό γεγονός για το 5ο Γυμνάσιο Τρικάλων, αφού αποτελεί την ευκαιρία να αναδειχθούν και να τιμηθούν οι επιτυχίες και οι προσπάθειες των μαθητών/τριών  κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους. Συμβολίζει το τέλος μιας ακόμα επιτυχημένης ακαδημαϊκής περιόδου, γεμάτης προκλήσεις, ανακαλύψεις και επιτεύγματα για όλη τη σχολική κοινότητα.

Η εκδήλωση  ξεκίνησε με σύντομα αποχαιρετιστήρια μηνύματα από τη Διευθύντρια του σχολείου κ. Σμιξιώτη, τον   εκπρόσωπο  της  Διεύθυνσης  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων  κ. Μποντίλα, την πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων κ. Ζαφόλια  Μαρία και τον συγκινητικό λόγο της μαθήτριας της Γ΄ τάξης  Αικατερίνης  Τέγου .

Φέτος, η τελετή λήξης ήταν ιδιαίτερα σημαντική, καθώς  είχε πολλές βραβεύσεις  επειδή οι μαθητές/τριες του σχολείου συμμετείχαν σε πλήθος διαγωνισμών – φεστιβάλ – εκθέσεων, διαγωνισμών και άλλες δράσεις.  Επιπλέον, επαινέθηκαν μαθητές/τριες  για την προσωπική τους ανάπτυξη, πρόοδο και την αναγνώριση των προσπαθειών και των κατορθωμάτων τους.

Στη συνέχεια, μοιράστηκαν στους μαθητές/τριες της Γ΄ τάξης αναμνηστικά δωράκια από το Σχολείο και από το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων.

Η γιορτή ολοκληρώθηκε με μουσικό – χορευτικό πρόγραμμα. Η μουσικός του σχολείου  κ. Καραγκούνη  συντόνισε και προετοίμασε τα “παιδιά της χορωδίας” μεθοδικά   και μας ταξίδεψαν με  ποικίλο μουσικό πρόγραμμα με εξαιρετικό και συναρπαστικό τρόπο.

Τέλος, το χορευτικό του σχολείου παρουσίασε πολλούς παραδοσιακούς χορούς από όλη την Ελλάδα αλλά και τα Βαλκάνια σε ωραία σχήματα με φιγούρες και κέφι. Η κ. Μπαλογιάννη προπόνησε  και καθοδήγησε  τους μαθητές/τριες  σ΄αυτήν τη δράση.

Την οργάνωση και το  συντονισμό της όλης εκδήλωσης είχε η κ. Τζιοβάρα, εκπαιδευτικός του σχολείου.

Το Σχολείο εκφράζει  τα θερμά του συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές/τριες για τις επιτυχίες τους και την πρόοδό τους. Τους εύχεται καλό καλοκαίρι και μια λαμπρή μελλοντική πορεία.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων για την αγαστή και γόνιμη συνεργασία που είχαμε σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς αλλά και στη διοργάνωση της Τελετής Λήξης.  Επίσης ευχαριστούμε όλους  τους γονείς και τους κηδεμόνες για τη στήριξη κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους αλλά και την συνεισφορά τους στη γιορτή.  Χωρίς την υποστήριξή σας, δεν θα μπορούσαμε να επιτύχουμε το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και ανάπτυξης που προσφέρουμε στους μαθητές/τριές  μας.

Τέλος ευχαριστούμε πολύ για την ευγενική τους χορηγία τα  Εργοστάσια Γάλακτος Τρικάλων «ΤΡΙΚΚΗ», την   «ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΛΙΑΦΑ» και την μπισκοτοποιία «ΒΙΟΛΑΝΤΑ» καθώς και τα supermarket ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ,  myMarket και  ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ.

Η τελετή λήξης του φετινού σχολικού έτους αποτέλεσε μια δυναμική εμπειρία, που θα μείνει αξέχαστη σε όλους μας. Ας διατηρήσουμε τις αναμνήσεις αυτές και την έμπνευση που αποκομίσαμε και ας συνεχίσουμε να προωθούμε και να επενδύουμε  στην παιδεία  για ένα καλύτερο μέλλον.

Καλό Καλοκαίρι!

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης