Παρασκευή 19.07.2024 | Εορτάζουν: Γαρυφαλλιά, Γαριφαλιά, Διός, Δίας, Μακρίνα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Trikala Basket: Τρεις κοντά στην ανανέωση

ΑΘΛΗΤΙΚΑ21.06.2024 | 1:40 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Στα Τrikala Basket, αφού ολοκλήρωσαν με το τεχνικό τιμ και την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Θανάση Γιαπλή και το συνεργάτη του Γιώργο Κουρμέτζα, το ενδιαφέρον πλέον στρέφεται στο κομμάτι των ανανεώσεων με καλαθοσφαιριστές.

‘Ηδη έχουν γίνει συζητήσεις με τρεις καλαθοσφαιριστές που βρίσκονται μία ανάσα από την ανανέωση της συνεργασίας τους και εκτός απροόπτου θα φορούν και τη νέα σεζόν τη φανέλα των Τρικάλων.

O λόγος για τον Τρικαλινό πολύπειρο καλαθοσφαιριστή και εκ των αρχηγών της ομάδας Αλέξανδρο Κολότσιο, ο οποίος κρίνεται από το Θανάση Γιαπλέ ότι μπορεί να βοηθήσει και στην παραπάνω κατηγορία, ενώ και το θέμα της εντοπιότητας παίζει το ρόλο του προς αυτή την κατεύθυνση.

Παράλληλα, δύο νεαροί, ταλαντούχοι παίκτες που άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις φέτος, αναμένεται να συνεχίσουν και αυτοί στα Τρίκαλα. Ο λόγος για το Βασίλη Μπαλόπουλο και τον Παναγιώτη Αργυρούλη.

Προφανώς και για τους τρεις παραπάνω απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις, ενώ συνέχεια θα πάρουν και άλλα παιδιά που μπορούν να ανταπεξέλθουν στην Α2’.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης