Πέμπτη 18.07.2024 | Εορτάζουν: Αιμιλιανός, Αιμίλιος, Αιμιλιανή, Έμμυ, Αιμιλία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για το Μύλο των Ξωτικών

ΤΟΠΙΚΑ05.07.2024 | 8:31 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Αν και βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και απέχουμε 5 ολόκληρους μήνες από τα Χριστούγεννα, αυτό δεν εμποδίζει το Δήμο Τρικκαίων να ξεκινήσει τις προετοιμασίες για το πασίγνωστο πανελλαδικά κι όχι μόνο, Χριστουγεννιάτικο Θεματικό Πάρκο, αυτό του Μύλου των Ξωτικών.

Μια διοργάνωση που χρόνια τώρα κεντρίζει τα βλέμματα μικρών και μεγάλων Τρικαλινών και χιλιάδων επισκεπτών που βρίσκονται την περίοδο των γιορτών στην πόλη.

Ο Μύλος Ματσόπουλου μεταμορφώνεται και σε περίπου πέντε μήνες θα ανοίξει τις πύλες του για να υποδεχτεί τους χιλιάδες επισκέπτες που προγραμματίζουν να επισκεφθούν την πόλη των Τρικάλων.

Για 13η χρονιά ο Δήμος Τρικκαίων και η e-Trikala Α.Ε. διοργανώνουν το μεγαλύτερο δωρεάν Χριστουγεννιάτικο Θεματικό Πάρκο της Ελλάδας. Ένα σημείο που διαμορφώνεται ειδικά και μεταφέρει στον επισκέπτη κάθε ηλικίας την γιορτινή διάθεση, την ζεστασιά των Χριστουγέννων προσφέροντας δράσεις που αφήνουν τις καλύτερες των εντυπώσεων. Αυτό άλλωστε αποδεικνύεται από όσα μεταφέρουν επισκέπτες του Μύλου των Ξωτικών, που μεταφέρουν την ικανοποίηση και την χαρά τους από την ξενάγηση στους χώρους του.

Φέτος ο Μύλος των Ξωτικών θα ανοίξει τις πύλες του στις 29 Νοεμβρίου και θα λειτουργεί μέχρι τις 5 Ιανουαρίου 2025, καθημερινά από τις 10:00 το πρωί έως τις 10:00 το βράδυ.

Η προετοιμασία έχει ήδη ξεκινήσει, η ανανεωμένη θεματολογία, η αναδιαμόρφωση του πάρκου και η λειτουργία του Μύλου, θα ευχαριστήσουν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.

Η  e-Trikala A.E., καλεί τους επαγγελματίες να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στο θεματικό πάρκο «Ο Μύλος των Ξωτικών 2024-25».

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επισκεφθούν την ιστοσελίδα: www.milosxotikon.gr, και να συμπληρώσουν την απαραίτητη φόρμα.

Καταληκτική ημερομηνία  εκδήλωσης ενδιαφέροντος ορίζεται η 2η Αυγούστου 2024.

Ο Μύλος των Ξωτικών αλλά και ολόκληρη η πόλη είναι έτοιμοι να υποδεχτούν αλλά και να εξυπηρετήσουν τους επισκέπτες μας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδας www.milosxotikon.gr η καλέστε στο 24310 73888.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης