Πέμπτη 18.07.2024 | Εορτάζουν: Αιμιλιανός, Αιμίλιος, Αιμιλιανή, Έμμυ, Αιμιλία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Ξεκινούν οι πληρωμές για το Market Pass

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ01.03.2023 | 6:59 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Πάνω από 3 εκατομμύρια νοικοκυριά έκαναν αίτηση την πρώτη εβδομάδα των αιτήσεων Market Pass (21-28 Φεβρουαρίου) στην πλατφόρμα vouchers.gov.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newmoney.gr πάντως, «στην πηγή» κατάφεραν ως τώρα να φτάσουν 2,3 εκατομμύρια νοικοκυριά τα οποία, ενώ απομένουν και άλλες δύο εβδομάδες για να υποβάλουν αιτήσεις και οι υπόλοιποι.

Η διαδικασία ως τώρα έγινε κατά 97% αυτοματοποιημένα από το σπίτι ή το γραφείο. Μόλις 83.000 από τα 2,3 εκατομμύρια αιτήσεις που εγκρίθηκαν, έγιναν με επίσκεψη σε ΚΕΠ.

Για όσους η αίτηση εγκρίθηκε μέχρι και 28 Φεβρουαρίου, η διαδικασία πληρωμής ξεκινάει την Παρασκευή 3 Μαρτίου. Ωστόσο για να πιστωθούν τα ποσά από το δημόσιο και τις Τράπεζας, στους λογαριασμούς των δικαιούχων ενδέχεται να φανούν από Δευτέρα 6 Μαρτίου και μετά. Για όσους επέλεξαν άυλη κάρτα αντί ΙΒΑΝ όμως, θα αργήσει λίγο περισσότερο για να φανεί η πίστωση.

Ειδικά όσοι δεν έχουν χρησιμοποιήσει ποτέ ξανά ψηφιακό «πορτοφόλι» – wallet μέσω “έξυπνης” συσκευής –smartphone, θα απαιτηθεί να προηγηθεί διαδικασία εγκατάστασης της εφαρμογής και ταυτοποίησης. Όσοι δεν έχουν επικαιροποιημένα στοιχεία στις τράπεζες, ή στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Πολιτών, θα χρειαστεί να προβούν σε ενέργειες, ή και σε σύντομες βιντεολήσεις με το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα το οποίο επέλεξαν.

Πιο άμεσα θα δουν συνεπώς «το χρώμα του χρήματος» όσοι επέλεξαν πληρωμές σε ΙΒΑΝ. Αυτοί θα λάβουν μάλιστα «τριπλή επιδότηση», για τους μήνες Φεβρουάριο, Μάρτιο και Απρίλιο. Για κάθε μήνα δικαιούνται 17,60 – 80 ευρώ, άρα θα πιστωθούν 52,80 μέχρι και 240 ευρώ ο καθένας. Επόμενη πληρωμή θα γίνει μετά τις 3 Μαΐου.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης