Παρασκευή 19.07.2024 | Εορτάζουν: Γαρυφαλλιά, Γαριφαλιά, Διός, Δίας, Μακρίνα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Υγειονομική κάλυψη του Φεστιβάλ Καντίνας από τον ΕΕΣ

ΤΟΠΙΚΑ18.06.2024 | 8:37 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Η Υπηρεσία Υγείας του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ., Τρικάλων, παραβρέθηκε στο 3 ήμερο δράσεων από την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024 έως και την Κυριακή 16 Ιουνίου 2024 του Φεστιβάλ Καντίνας στην Καλαμπάκα με Εθελοντές και την Νοσηλεύτρια – Εκπαιδεύτρια Πρώτων Βοηθειών, έπειτα από αίτημα των διοργανωτών και κατόπιν εγκρίσεως του Προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr. Αντώνιου Αυγερινού, για την υγειονομική κάλυψη του Φεστιβάλ.

Οι εθελοντές πλήρως εξοπλισμένοι αντιμετώπισαν με επαγγελματισμό τα περιστατικά που προέκυψαν και σύμφωνα με τους διοργανωτές του Φεστιβάλ Καντίνας, η παρουσία μας σε όλη τη διάρκειά προσέφερε πολύ σημαντικό αίσθημα ασφάλειας σε όλους, συμβάλλοντας στην επιτυχία της διοργάνωσης.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης