Πέμπτη 18.07.2024 | Εορτάζουν: Αιμιλιανός, Αιμίλιος, Αιμιλιανή, Έμμυ, Αιμιλία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Έκοψε την πίτα το Δ.Σ. Τρικκαίων

ΤΟΠΙΚΑ02.02.2023 | 6:18 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Τον νέο χρόνο υποδέχτηκε με κοπή πίτας το Δημοτικό Συμβούλιο Τρικκαίων. Στην πρώτη διά ζώσης για το 2023 συνεδρίαση του Σώματος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργος Παναγιώτου με τον Δήμαρχο Δημήτρη Παπαστεργίου έκοψαν την πίτα, με ευχές για όλους και όλες για τη νέα χρονιά.

Ο κ. Παπαστεργίου μίλησε για ακόμη ένα θετικό έτος για τον Δήμο Τρικκαίων, με βάση τα έργα που υλοποιούνται, με υπόμνηση των εκλογών για υπομονή από άποψη υλοποίησης διαδικασιών. Ευχαρίστησε, δε, το Σώμα, για τον διάλογο και τη συνεργασία με βάση και τις διαφωνίες και τις διαφορετικές απόψεις.

Συνολικότερα στη νέα χρονιά αναφέρθηκαν οι επικεφαλής των παρατάξεων κ. Καΐκης, Στ. Μπετσιμέας, Γ. Μητσιούλης και Σπ. Τσιγάρας, ενώ τον απουσιάζοντα Γ. Κρεμμύδα αναπλήρωσε ο Θεοδ. Σπανός. Το φλουρί κέρδισε ο αντιδήμαρχος Απ. Παππάς.

Νωρίτερα, και σε μια εναλλαγή συναισθημάτων, έγινε ειδική αναφορά στον – θανόντα μία ημέρα πριν -, πρώην αντιδήμαρχο και δημοτικό σύμβουλο επί 20 σχεδόν χρόνια, Απόστολο Ζολώτα.

Ειδική μνεία στο έργο του και την παρουσία του έκανε ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, για έναν «από τους στενότερους συνεργάτες του πατέρα μου», ο οποίος νοιαζόταν για τον Δήμο με εύστοχες παρατηρήσεις για διάφορα ζητήματα, επισημαίνοντας ότι είναι ευχής έργο, το όραμά του και η όρεξή του για τα κοινά να μεταλαμπαδευτούν στους νεότερους, αφού η πόλη χρειάζεται κι άλλους ανθρώπους σαν τον Λάκη Ζολώτα».

Αναφορά στον Κώστα Σακκά έκανε ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Γιώργος Καΐκης, τονίζοντας την ισχυρή παρουσία του θανόντος «στο Δημοτικό Συμβούλιο, με προτάσεις, ιδέες, απόψεις, μέσα από τον συνδυασμό που στήριζε τότε το ΚΚΕ».

Τον λόγο έλαβαν επίσης οι κ. Δημ. Παζαΐτης, Στ. Μπετσιμέας, Θεοδ. Σπανός, απευθύνοντας συλλυπητήριες ευχές. Στη συνέχεια το Σώμα τήρησε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των Απόστολου Ζολώτα και Κώστα Σακκά

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης