Παρασκευή 12.07.2024 | Εορτάζουν: Βερονίκη, Βερόνικα, Βέρα, Βερενίκη, Παΐσιος, Παΐσης, Παϊσία, Ιλάριος

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Eνδιαφερόμενος ή πρωτοδικείο

ΑΘΛΗΤΙΚΑ08.07.2024 | 11:30 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Στην πιο κρίσιμη καμπή του βρίσκεται το ζήτημα της επόμενης ημέρας του ΑΟ Τρίκαλα σε διοικητικό επίπεδο.

Οι “κυανέρυθροι” την ερχόμενη Τρίτη 9/7 θα πραγματοποιήσουν στις 20.30 τις αρχαιρεσίες τους, αλλά ζητούμενο αποτελεί το να εμφανιστεί κάποιος ενδιαφερόμενος, ο οποίος μέσω ψηφοφορίας θα αναλάβει την ομάδα.

Αυτή τη στιγμή είναι παρακινδυνευμένο να προβλέψει κανείς το αν θα υπάρξει στην αίθουσα της συνέλευσης ενδιαφερόμενος, καθώς ο μεν Καγιούλης φαίνεται να έχει αποτραβηχτεί από το θέμα, ο δε Μαντζανάς έκανε την προσέγγισή του στην πενταμελή επιτροπή και δείχνει ακόμη ζεστός, αλλά στο διά ταύτα θα πρέπει την Τρίτη να παρουσιαστεί ενώπιον των μελών ο ίδιος ή κάποιος εκπρόσωπός του.

Να σημειωθεί ότι εάν υπάρξει ενδιαφερόμενος ο οποίος θα ζητήσει να πάρει μαζί με την πρώτη ομάδα και τη διοίκηση του ερασιτέχνη το ζήτημα αυτό θα περάσει σε ψηφοφορία και τα μέλη να πάρουν την τελική απόφαση την Τρίτη.

Από κει και πέρα, σε περίπτωση που δεν έρθει κανείς ενδιαφερόμενος στην αίθουσα, τότε η ομάδα πηγαίνει στο Πρωτοδικείο, που θα αποφανθεί για την προσωρινή διοίκηση, η οποία θα τρέξει τον προγραμματισμό της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Αυτό βέβαια είναι το κακό σενάριο που ουδείς θέλει να σκέφτεται, καθώς εάν ισχύσει προφανώς και θα φέρει την ομάδα στο τοπικό, ενώ παράλληλα θα χαθεί πάρα πολύς πολύτιμος χρόνος με ότι συνεπάγεται αυτό.

Οπότε περισσότερα θα μπορούμε να πούμε το βράδυ της Τρίτης και αφού πρώτα δούμε τις εξελίξεις που θα προκύψουν.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης