Τρίτη 16.07.2024 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Η ΚΔΑΠΟΠΑΝΗΓΥΡΙ των ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ20.06.2024 | 11:10 πμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Πραγματοποιήθηκε προχθές το βράδυ με τεράστια επιτυχία η ΚΔΑΠΟΠΑΝΗΓΥΡΙ μας… μια γιορτή που κλείνει την χρόνια μας με τον πιο όμορφο τρόπο.
Παιδιά – γονείς – δάσκαλοι διασκεδάσαμε με υπέροχες δράσεις όλοι μαζί παρέα
Την καλοκαιρινή του γιορτή πραγματοποίησε το ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ ΙΙ σφραγίζοντας στη χρονιά που πέρασε, αξέχαστες στιγμές δημιουργικότητας και διασκέδασης!
Ένα φαντασμαγορικό σόου, άνοιξε σαν πυροτέχνημα στο χώρο της δομής, εκτοξεύοντας τέχνη και ιστορία…
Χορός, μουσική, ζογκλερικά, μαγικά, παράδοση, art walk και graffiti πλαισίωσαν τη γιορτή , με τη συμμετοχή των παιδιών να μας εντυπωσιάζει σε κάθε ένα από αυτά!
Το σίγουρο είναι πάντως, πως δεν επρόκειτο για γιορτή λήξης, καθώς το καλοκαίρι ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ και αναμένονται πολλές ακόμη δημιουργικές δράσεις!!!
Και το Καλοκαίρι λοιπόν όπως κάθε χρόνο είναι ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ αφού οι μικροί μας φίλοι γεμίζουν τον χρόνο τους δημιουργικά σ’ ένα ασφαλές και χαρούμενο περιβάλλον όπου το παιχνίδι γίνεται μάθηση και η μάθηση παιχνίδι…
Ευχαριστούμε, λοιπόν όλους όσους μας υποστήριξαν με το θερμό τους χειροκρότημα…Μα πάνω απ’ όλα ευχαριστούμε τα παιδιά που για άλλη μια φορά μας έκαναν περήφανους.
Με σεβασμό στον μοναδικό ρόλο του κάθε γονέα και στη μοναδικότητα του κάθε παιδιού δημιουργούμε όλοι μαζί δεσμούς ζωής…

Από τα ΚΔΑΠ Μάθηση

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης