Παρασκευή 12.07.2024 | Εορτάζουν: Βερονίκη, Βερόνικα, Βέρα, Βερενίκη, Παΐσιος, Παΐσης, Παϊσία, Ιλάριος

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Κοντογεώργης: Φυγή προς τα εμπρός

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ27.06.2024 | 3:02 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας και η πορεία της κυβέρνησης, από εδώ και πέρα, ήταν το βασικό θέμα της ραδιοφωνικής συνέντευξης του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ, Θανάση Κοντογεώργη, στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ.

«Η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας είναι μέρος μιας συγκροτημένης και οργανωμένης διαδικασίας αξιολόγησης και αποτίμησης του εκλογικού αποτελέσματος», σημείωσε εισαγωγικώς. Επιπλέον, «χθες έγινε ένας γόνιμος διάλογος, σε ενωτικό κλίμα, γιατί η συνεδρίαση αυτή αποτέλεσε μια ευκαιρία να γίνει αυτή η ανταλλαγή απόψεων».

Σύμφωνα με τον Θ. Κοντογεώργη, «ο κοινός τόπος είναι η ταχύτερη και αποτελεσματικότερη προώθηση του κυβερνητικού έργου -και αυτός ήταν ο πυρήνας των τοποθετήσεων». Με άλλα λόγια, «μια φυγή προς τα εμπρός», για αυτά που «πρέπει να κάνουμε και απασχολούν περισσότερο τους πολίτες». Επιπροσθέτως, το να γίνουν ορατές οι αλλαγές στο μέσο πολίτη είναι ένα ζητούμενο, αναγνώρισε εξ άλλου.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης