Παρασκευή 12.07.2024 | Εορτάζουν: Βερονίκη, Βερόνικα, Βέρα, Βερενίκη, Παΐσιος, Παΐσης, Παϊσία, Ιλάριος

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Κώστας Φαμίσης: Ο πολιτισμός ενώνει…

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ09.07.2024 | 4:12 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Σαφέστατο μήνυμα για την ανάγκη διάσωσης και διάδοσης των παραδόσεων μας και του λαϊκού μας πολιτισμού έστειλε ο Διευθυντής Πολιτιστικής Κληρονομιάς Θεσσαλίας του Ομίλου της UNESCO Κώστας Φαμίσης από το 8ο Διεθνές Εθνολογικό Συνέδριο, που διοργάνωσε το Αντάμωμα, η Καραγκούνικη Αμφικτιονία.

Ο συντοπίτης πανεπιστημιακός δάσκαλος και επιχειρηματίας χαρακτήρισε πολύ σημαντικό το γεγονός ότι συμπεριλήφθηκε στο πρόγραμμα και «Το υδάτινο στοιχείο στη Θεσσαλική Πεδιάδα » όπως και τις ιστορικές , κοινωνικές και πολιτιστικές διαστάσεις του» καθώς οι καταστροφικές συνέπειες του Daniel άνοιξαν πληγές που πρέπει να κλείσουν σύντομα και να επανέλθει η κανονικότητα με την συνδρομή των αρμοδίων…».

Διαβεβαίωσε δε ότι ο ίδιος και ο όμιλος θα συμβάλλουν τα μέγιστα προς αυτή την κατεύθυνση καθώς ο πολιτισμός ενώνει δυνάμεις και μέλημα του είναι να αναβαθμίζει το βιοτικό επίπεδο της κοινωνίας μας…

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης