Πέμπτη 18.07.2024 | Εορτάζουν: Αιμιλιανός, Αιμίλιος, Αιμιλιανή, Έμμυ, Αιμιλία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Νέες βολές από Αγοραστό

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ20.10.2023 | 5:54 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Είναι ψεύτης ο κ. Κουρέτας σε όσα λέει και παρόλο που του ζήτησα να συναντηθούμε για να ενημερωθεί, δεν έχει έρθει ακόμα, δήλωσε σε συνέντευξη στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6 ο απερχόμενος Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός:

«Εμείς δεν χάσαμε την Περιφέρεια, χάσαμε από την πλημμύρα και το ακραίο καιρικό φαινόμενο που κανείς δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει. Μέχρι να εμφανιστεί ο Daniel προηγούμασταν σε όλα τα επίπεδα. Έπειτα έγινε η δολοφονία χαρακτήρα ότι φταίει ο Αγοραστός για όλα, και ταύτιση του προσώπου μου με τον κατακλυσμό.

Δεν είπα τίποτα για να σταματήσουν έργα και για μη πληρωμές, είναι ψεύτης παθολογικός ο κ. Κουρέτας, κι όλο αυτό το προεκλογικό διάστημα ψέματα έλεγε. Μπαίνει σε μια διαδικασία αυτή τη στιγμή να αποδημήσει τι; Τα έργα είναι εκεί και προχωρούνε, μέχρι και χθες ακόμα υπέγραψα σύμβαση για τον Πορταϊκό και τους παραποτάμους του Ληθαίου.

Μπορεί να περιφέρεται ο κ. Κουρέτας ως νέος και ωραίος στην πολιτική σκηνή, με τις φέικ επιτυχίες του, αλλά πορεύεται με ψέματα. Του είπα να συναντηθούμε για να τον ενημερώσω και μου απαντάει ότι δεν μπορεί να έρθει.

Το ΦΕΚ που υποτίθεται βρήκε και ανέφερε σήμερα, είναι ότι το Υπουργείο Υποδομών πλέον θα αναλάβει τις αναθέσεις των μεγάλων έργων για τις γέφυρες και τις αποκαταστάσεις των οδικών αξόνων, επειδή είναι αναθέσεις άνω των 500 εκ. ευρώ. Ίσως να ήθελε να τις κάνει…ο ίδιος.. Θα πρεπε να τα ξέρει αυτά τόσα χρόνια περιφερειακός σύμβουλος, αλλά ούτε αυτό δεν έμαθε.

Έκανα και λάθη, και παραλείψεις, και ίσως αδίκησα ανθρώπους. Δεν το έκανα όμως εσκεμμένα, και πάντα δίπλα στον άνθρωπο ήμουνα. Όλα τα έργα που θα έρθουν είναι έργα δικά μας, αυτά που θα εγκαινιάζει ο κ. Κουρέτας δικά μου έργα θα είναι, με τη δική μας υπογραφή».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης