Παρασκευή 12.07.2024 | Εορτάζουν: Βερονίκη, Βερόνικα, Βέρα, Βερενίκη, Παΐσιος, Παΐσης, Παϊσία, Ιλάριος

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Ορθοπεδικός στο Κ.Υ. Καλαμπάκας

ΤΟΠΙΚΑ27.06.2024 | 8:35 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από τον Συντονιστή Διευθυντή Επιστημονικής Λειτουργίας του Κ.Υ. Καλαμπάκας Ζήση Κελεπούρη, θα υπάρχει δύο φορές το μήνα στο Κ.Υ. ορθοπεδικό ιατρός.

Όπως τονίζεται «Θα θέλαμε να ενημερώσουμε το κοινό ότι, κατόπιν του αιτήματος της Διεύθυνσης του Κέντρου Υγείας Καλαμπάκας, εγκρίθηκε η μετακίνηση του κ. Βαλάκη Αρτέμιου ιατρού του Κέντρου Υγείας Τρικάλων ειδικότητας Ορθοπεδικής, για δύο (2) φορές το μήνα, στο Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, έπειτα από την απόφαση του Διοικητή της 5ης Υ.ΠΕ. Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας κ. Φώτη Σερέτη, του Υποδιοικητή της 5ης Υ.ΠΕ. κ. Ηλία Τσιαούση και τη σύμφωνη γνώμη του Συντονιστή Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Τρικάλων κ. Γεωργίου Μπατατόλη.

Τηλέφωνο επικοινωνίας για ραντεβού:2432350000».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης